TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Strauß Pur - Struisvogel Pur

Vleesvoeding van Struisvogel Puur voor gevoelige lekkerbekken
Struisvogel

Struisvogel

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Strauß Pur - Struisvogel Pur

100 % dierlijke proteïne van struisvogel*

Met Happy Dog Strauß Pur natvoer ligt er een stukje natuur in het voerbakje. Onze hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van struisvogel*. Het premium natvoer wordt natuurlijk geproduceerd zonder soja of andere plantaardige ingrediënten.

Strauß Pur is voor volgroeide honden van de meeste rassen en als voeding voor gevoelige honden met voedselintoleranties geschikt.

De pure vleesvoeding is perfect geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide voeding. Het is ook ideaal te combineren met Happy Dog Flocken Mixer. Voor een gezonde evenwichtige voeding zit de Flocken Mixer boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

Ook wanneer u wat meer variatie wil brengen in het menu van uw viervoeter die anders enkel droogvoer krijgt, dan kunt u simpelweg een deel van het droogvoer vervangen door een portie natvoer.

* Sporen van andere eiwitten kunnen aanwezig zijn als gevolg van de bereiding. 

Lees meer