TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Ente Pur - Eend Pur

Vleesvoeding van delicate eend voor natuurbewuste genieters
Eend

Eend

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Ente Pur - Eend Pur

100 % dierlijke proteïne eend*

Met Happy Dog Ente Pur premium natvoer ligt er een kom natuur in het voerbakje! De hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van het beste vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van eend*. Natuurlijk wordt ons natvoer geproduceerd zonder soja of andere plantaardige ingrediënten.

Ente Pur is daardoor geschikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met voedingsintoleranties.

De pure vleesvoeding is perfect geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide voeding en kan perfect met de Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. Flocken Mixer is een gezonde voeding met belangrijke voedingsvezels uit groenten ter ondersteuning van de vertering en koolhydraten als energieleveranciers.

U wil wat variatie brengen in het menu van uw viervoeter die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat uw lieveling genieten.

* Sporen van andere eiwitten kunnen aanwezig zijn als gevolg van de bereiding.

Lees meer