TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Mini Montana

Zonder granen met paardenvlees bij voedselintoleranties
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Mini Montana

totaalvoeding zonder granen met paardenvlees voor gevoelige fijnproevers

U zoekt u een manier om uw viervoeter pas echt te verwennen? Of hebt u een gevoelige hond die vaak verteringsproblemen en problemen met huid en vacht heeft? Dat kan veroorzaakt worden door een voedingsintolerantie. Paardenvlees als enige dierlijke proteïnebron en glutenvrije aardappel maken van Happy Dog Mini Montana een smaakbelevenis, ook voor gevoelige viervoeters. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn aan te raden voor dieren met een intolerantie voor granen. De zeldzame en exclusieve proteïnebron paardenvlees is uitstekend verdraagbaar. De waardevolle Omega-3 en Omega-6 vetzuren – belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht – completeren de exclusieve receptuur. Dat maakt van Mini Montana een evenwichtig en ideaal premium droogvoer voor honden met allergieën en voedingsintoleranties. De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Mini Montana is bovendien ideaal voor de meeste veeleisende volgroeide fijnproevers tot 10kg, die wat afwisseling zoeken of erg kieskeurig zijn. De extra kleine brokken maken het kauwen gemakkelijk. 

Lees meer

Happy Dog Supreme Sensible Mini Montana

Beste hondenvoeding voor gevoelige honden van kleine hondenrassen

Met onze premium hondenvoeding Happy Dog Mini Montana geeft u uw gevoelige hond precies wat hij nodig heeft. Het hondendroogvoer met lekker paardenvlees en fijne aardappel is uitstekend geschikt voor veeleisende fijnproevers en gevoelige honden. De receptuur zonder granen en gluten is aanbevolen door dierenartsen bij voedselintoleranties. Het voedingsstoffengehalte van het droogvoer is speciaal afgestemd op kleine hondenrassen. 

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer ook onze andere Supreme Mini producten: Mini Ireland met zalm en konijn, het glutenvrije droogvoer Mini Adult met aangepaste brokken en Mini Light met minder vet voor kleine honden met een neiging tot overgewicht. Voor grotere honden hebben we Africa, Ireland en Neuseeland ook met een aangepast voedingsstoffengehalte. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. Neem dan contact met ons op!

Lees meer