TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Sensible Montana

Zonder granen met paardenvlees bij voedselintoleranties
Monoproteïne

Monoproteïne

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Sensible Montana

totaalvoeding zonder granen met paardenvlees voor gevoelige fijnproevers

U zou uw viervoeter graag wat lekkers geven en hem zo echt verwennen? Of is uw hond gevoelig en kampt hij vaak met verteringsproblemen en problemen met huid en vacht? Dat kan veroorzaakt worden door een voedselintolerantie. Paardenvlees als enige dierlijke proteïnebron en glutenvrije aardappel maken van Happy Dog Montana een echte smaakbelevenis, zelfs voor gevoelige viervoeters. Aardappelen bevatten geen gluten en zijn daarom ook geschikt voor dieren met een intolerantie voor granen. De zeldzame en exclusieve proteïnebron paardenvlees is uitstekend verdraagbaar. Waardevolle omega-3 en omega-6 vetzuren – belangrijk voor een gezonde huid en een glanzende vacht – vervolledigen de exclusieve receptuur. Dat maakt van Supreme Sensible Montana een evenwichtig en perfect droogvoer voor honden met allergieën en voedselintoleranties.

De bijzonder smakelijke superpremium totaalvoeding Happy Dog Montana is bovendien ideaal voor alle veeleisende volgroeide fijnproevers vanaf 11 kg, die wat afwisseling zoeken of erg kieskeurig zijn.

Lees meer

Happy Dog Sensible Montana

Beste hondenvoeding voor gevoelige honden van middelgrote en grote rassen

Met onze premium hondenvoeding Happy Dog Supreme Sensible Montana geeft u gevoelige honden precies wat ze nodig hebben. Het hondendroogvoer met hartig paardenvlees en fijne aardappel is uitstekend geschikt voor veeleisende fijnproevers en gevoelige honden. De receptuur zonder granen is aanbevolen door dierenartsen bij voedselintoleranties. Natuurlijk wordt het premium droogvoer in ons familiebedrijf in Duitsland geproduceerd onder de strengste kwaliteitscontroles. Waardevolle omega-3 en -6 vetzuren, die belangrijk zijn voor huid en vacht, vervolledigen de exclusieve samenstelling. We doen natuurlijk niet aan genetische manipulatie en gebruiken geen toegevoegde suikers.

Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer dan ook eens onze andere Supreme producten: Ireland met zalm en konijn of Neuseeland met aangepast voedingsstofgehalte. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. 

Lees meer