TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Känguru Pur - Kangoeroe

Vleesvoeding ideaal voor honden met intoleranties
Kangoeroe

Kangoeroe

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Känguru Pur - Kangoeroe

100 % dierlijke proteïne van kangoeroe*

Met Happy Dog Känguru Pur natvoer voor honden ligt er een stukje natuur in het voerbakje! Onze hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat zo levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van kangoeroe*. Het natvoer wordt natuurlijk geproduceerd zonder soja of andere plantaardige ingrediënten.

Kangoeroe Puur is geschikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met voedselintoleranties.

De pure vleesvoeding is perfect geschikt als totaalvoeding of voor zelf bereide voeding en kan ideaal met de Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. Voor een gezonde voeding zit Flocken Mixer boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.
U wilt wat variatie op het menu van uw hond die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat uw lieveling genieten.

* Sporen van andere eiwitten kunnen aanwezig zijn als gevolg van de bereiding.

Lees meer