TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Ziege Pur - Geit

Vleesvoeding met voedzame geit voor gevoelige viervoeters
Geit

Geit

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Ziege Pur - Geit

100 % dierlijke proteïne van geit*

Met Happy Dog Ziege Pur natvoer voor honden ligt er een stukje natuur in voerbakje! Onze hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat levensnoodzakelijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn daarbij uitsluitend afkomstig van geit*. Het natvoer wordt geproduceerd zonder soja of andere plantaardige geproduceerd.

Ziege Pur is geschikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met voedselintoleranties.

De pure vleesvoeding is optimaal als totaalvoeding of voor zelf bereide maaltijden en kan perfect met Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. De Flocken Mixer zit boordevol belangrijke voedingsvezels uit groenten om de vertering te ondersteunen en koolhydraten als bron van energie.

U wilt wat meer variatie op het menu van uw hond die anders enkel droogvoer krijgt? Vervang dan gewoon een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat uw lieveling genieten.

* Sporen van andere eiwitten kunnen aanwezig zijn als gevolg van de bereiding.

Lees meer