TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Baby Grainfree

Totaalvoeding zonder granen met gevogelte voor gevoelige puppy's
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Hoog proteïnegehalte

Hoog proteïnegehalte

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Voor gevoelige honden

Voor gevoelige honden

Baby Grainfree

Totaalvoeding zonder granen met een evenwichtige variatie aan proteïnen voor gevoelige puppy's

Happy Dog Baby Grainfree is een goed verteerbare hondenvoeding voor bijzonder gevoelige puppy’s vanaf 1 maand. De receptuur zonder granen met aardappel als koolhydraatbron bevat een evenwichtige variatie van 5 geselecteerde proteïnen van de beste kwaliteit: goed verdraagbaar lamsvlees, licht verteerbaar gevogelte, lekker rundvlees, voedzame vis en hoogwaardige eiwitten. Waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel helpt het bewegingsapparaat van uw puppy optimaal te ontwikkelen. Calcium en vitamine D3 zijn in hoge mate verantwoordelijk voor de sterkte en de optimale ontwikkeling van de botten. omega-3 en omega-6 vetzuren uit vis en lijnzaad zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Een combinatie van lijnzaad en een samenstelling van vitale stoffen uit speciale gisten, vitamines B, antioxidanten en kruiden ondersteunt bovendien de darmflora en een gezond maagdarmkanaal. Ook het immuunsysteem van uw puppy mag niet worden vergeten, daarom zit er ook vitamine C in de receptuur.

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom we gekozen hebben voor brokken in de vorm van een hartje met een gat in het midden? Dankzij deze speciale vorm breken de brokken sneller en kunnen ze gemakkelijker worden gekauwd en verteerd. Door het grotere oppervlak lossen ze optimaal op de brokken in de maag.

Vanaf 7 maanden schakelt best langzaam over op Happy Dog Junior Lam & rijst.

Lees meer
Laatst gezien

Happy Dog Baby Grainfree

Welpen voeren met Happy Dog droogvoer

Happy Dog Baby Grainfree is een hondenvoeding voor bijzonder gevoelige puppy’s vanaf 4 weken. Het bevat alle belangrijke voedingsstoffen en is exact aan de behoeften van uw lieveling aangepast. De lekkere receptuur is geschikt voor middelgrote en grote rassen tot en met 6 maanden. De volledige stofwisseling van uw hond wordt daarbij ondersteund door het unieke Happy Dog Natural Life Concept®. Het in Duitsland geproduceerde droogvoer bevat lamsvlees, gevogelte, rundvlees, vis en ei en levert zo een evenwichtige mix aan eiwitten. Geselecteerde kruiden en belangrijke mineralen vervolledigen ons menu. Ontdek ook onze hondenvoeding zonder granen. Happy Dog Baby Grainfree is erg licht verteerbaar dankzij de nieuwe brokvorm: het hartvormige brokje met gat is zo niet alleen gemakkelijker te kauwen, maar wordt ook beter verteerd in het maagdarmkanaal. Zo kan het puppyvoer helpen om een grommende of pijnlijke maag te voorkomen.

Happy Dog experten helpen u graag verder

Bij vragen over hondenvoeding en -gezondheid staat ons serviceteam u gratis en vrijblijvend ter beschikking. Waardevolle tips over het grootbrengen en onderhouden van puppy’s vindt u in onze puppywereld. Ook de Happy Dog hondenadviseur bevat tal van informatie & tips voor hondeneigenaars.

Lees meer