TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Mini Senior

Perfect afgestemd op de behoeften van kleine oudere honden
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Aangepast eiwit-,</br> fosfor- en natriumgehalte

Aangepast eiwit-,
fosfor- en natriumgehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Orgaanvriendelijk

Orgaanvriendelijk

Mini Senior

Lekkere en evenwichtige totaalvoeding voor kleine honden in de 3e levensfase

Zoekt u een natuurlijke, evenwichtige voeding met een extra portie gezondheid voor uw al wat oudere viervoeter? Dan is Happy Dog Mini Senior het juiste droogvoer.  Geheel naar het voorbeeld van de natuur zorgen vijf verschillende eiwitcomponenten (zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte) voor een gezonde variatie aan proteïnen. De fijne zalm is rijk aan essentiële omega-3- en omega-6 vetzuren en dus optimaal voor huid en vacht. De licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch belangrijk eiwit levert en lamsvlees boordevol waardevolle mineralen zit. Bijzonder voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, werkt de receptuur helemaal af.

Happy Dog Mini Senior is perfect afgestemd op de behoeften van oudere honden, aangezien de stofwisseling van hun organen verandert naarmate ze ouder worden. De lekkere en goed verteerbare totaalvoeding met optimaal proteïne-, fosfor- en natriumgehalte beschermt de organen - vooral het hart en de nieren - en is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept®. De orgaanvriendelijke, glutenvrije receptuur is verrijkt met vitaliserende L-carnitine, zorgt met Nieuw-Zeelandse mossel voor meer bewegingsplezier en ondersteunt door vitamine C het lichaamseigen afweersysteem. Zo zijn vitaliteit en levensvreugde tot op hoge leeftijd niet uitgesloten en kunt u nog vele mooie momenten beleven met uw viervoeter.

Lees meer
Laatst gezien

Happy Dog Mini Senior

Voor honden van kleine rassen op hun beste leeftijd 

p>

Is uw hond ook al rustig op pensioen? Iedereen wil graag nog vele mooie momenten kunnen beleven met zijn of haar oudere hond. Daarom is het belangrijk om vanaf tien jaar over te schakelen op hondenvoeding die speciaal bedoeld is voor oudere honden. Naarmate een hond ouder wordt, verandert ook zijn stofwisseling. Ook de darmen beginnen minder goed te werken. Een goede hondenvoeding voor oudere honden speelt in op deze veranderingen. Happy Dog droogvoer voor oudere honden is bijzonder vriendelijk voor de darmen en is optimaal afgestemd op de lagere behoefte aan voedingsstoffen van oudere honden. Ons droogvoer Happy Dog Fit & Well Mini Senior bevat waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel met belangrijke extracten voor gezonde gewrichten. Daarbij zitten in het droogvoer voor oudere honden alle vitamines die uw senior nodig heeft. Van West Highland Terriërs tot schattige kleine hondjes, deze hondenvoeding is specifiek ontworpen voor de behoeften van kleine hondenrassen tot 10 kg. Voor grotere seniors raden we Happy Dog Supreme Fit & Well Senior of NaturCroq Senior aan. Hebt u nog vragen over de juiste voeding voor uw oudere hond, dan staan onze experts van het, Happy Dog Service u graag te woord.

Lees meer