TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Mini Light Low Fat

Voeding met verlaagd vetgehalte voor kleine honden met licht overgewicht
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Laag vetgehalte

Laag vetgehalte

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Verzadigende voedingsvezels

Verzadigende voedingsvezels

Mini Light Low Fat

Verzadigende totaalvoeding met verlaagd vetgehalte voor kleine honden met licht overgewicht of die op gewicht moeten blijven

Natuurlijk en evenwichtig met een extra portie gezondheid. Zulke voeding wilt u uw hond graag kunnen geven? Dan is Happy Dog Mini Light Low Fat precies wat u zoekt. In deze receptuur zorgen vijf verschillende eiwitcomponenten: zalm, zeevis, ei, lamsvlees en gevogelte voor een gezonde variatie aan proteïnen, helemaal naar het voorbeeld van de natuur. De essentiële omega-3 en omega-6 vetzuren, die optimaal zijn voor huid en vacht, zijn afkomstig uit de zalm. De licht verteerbare zeevis levert het lichaam tal van vitamines, terwijl ei biologisch waardevol eiwit levert en lamsvlees boordevol belangrijke mineralen zit. Voedzaam gevogelte, dat levensnoodzakelijke sporenelementen bevat, maakt de receptuur helemaal compleet.

Happy Dog Mini Light Low Fat is perfect afgestemd op de behoeften van kleine honden tot 10 kg die vetarme voeding nodig hebben voor een goede lichaamshuishouding en om op gewicht te blijven, bv. na een dieet. De lekkere, glutenvrije totaalvoeding met slechts 7 % vet en L-carnitine voor de stofwisseling is gebaseerd op het unieke Happy Dog Natural Life Concept® en is bijzonder verzadigend dankzij het hoge aandeel voedingsvezels.

Lees meer

Happy Dog Mini Light Low Fat

Evenwichtige hondenvoeding ter gewichtsvermindering voor kleine rassen

Happy Dog Mini Light is een evenwichtig droogvoer met een laag vetgehalte, speciaal voor kleine hondenrassen. Niet dik, wel voldaan - het gehalte aan voedingsstoffen in het droogvoer voor honden tot 10 kg is speciaal afgestemd op de energiebehoefte van honden met overgewicht. Als glutenvrije hondenvoeding is Mini Light uitstekend geschikt voor fijnproevers en gevoelige honden. Gevogelte, zalm, aardappel en waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel maken van Mini Light een evenwichtig en lekker droogvoer voor honden met overgewicht. Het energiegehalte en het formaat van de brokken van het droogvoer zijn speciaal aangepast aan kleine hondenrassen.  Uw viervoetige vriend houdt van afwisseling? Probeer ook onze andere Supreme Mini producten: Mini Ireland met zalm & konijn, Mini Neuseeland met lamsvlees en Nieuw-Zeelandse mossel voor gezonde gewrichten, Mini Africa zonder granen of gluten met exotische struisvogel en het lekkere Mini Adult. Ook voor middelgrote en grote hondenrassen bieden we met Happy Dog Fit&Well Light Calorie Control een alternatief met verlaagd vetgehalte aan. Opdat u exact zou weten welk droogvoer het juiste is voor uw hond en hoeveel hij ervan nodig heeft, biedt Happy Dog u bovendien gratis en persoonlijk voedingsadvies aan. Neem dan contact met ons op!

Lees meer