TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland
Binnenkort in
nieuw jasje

Happy Dog Mini - Baby & Junior

Glutenvrije totaalvoeding voor puppy's en jonge honden van kleine rassen
Evenwichtige proteïnevariatie

Evenwichtige proteïnevariatie

Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Kleine brokjes

Kleine brokjes

Licht verteerbaar

Licht verteerbaar

Mini - Baby & Junior

Glutenvrije totaalvoeding voor puppy's en jonge honden van kleine rassen.

Happy Dog Mini Baby &Junior is een bijzonder evenwichtige totaalvoeding voor puppy's vanaf 1 maand. Het is bij uitstek geschikt voor een probleemloze en licht verteerbare voeding, ook voor gevoelige puppy’s van alle kleine rassen tot 10 kg volwassen gewicht. De glutenvrije receptuur bevat een evenwichtige variatie van vijf geselecteerde proteïnen van de beste kwaliteit: goed verdraagbaar lamsvlees, licht verteerbaar gevogelte, lekker rundvlees, voedzame vis en hoogwaardige eiwitten voor een harmonische groei en een optimale ontwikkeling. Waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel helpt het bewegingsapparaat van uw puppy optimaal te ontwikkelen. Calcium en vitamine D3 zijn in hoge mate verantwoordelijk voor de sterkte en de optimale ontwikkeling van de botten. omega-3 en omega-6 vetzuren uit vis en lijnzaad zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid. Een combinatie van lijnzaad en een samenstelling van vitale stoffen uit speciale gisten, vitamines B, antioxidanten en kruiden ondersteunt bovendien de darmflora en een gezond maagdarmkanaal.
Ook het immuunsysteem van uw puppy mag niet worden vergeten, daarom mag er ook geen vitamine C in de receptuur ontbreken. Volgens het Happy Dog Natural Life Concept ® krijgt uw hond zo alles wat zijn hele organisme nodig heeft en kan hij onbezorgd aan een lang en gezond hondenleven beginnen.

Tussen de 9e en 12e maand wordt geleidelijk overgeschakeld op een geschikt Happy Dog Supreme Adult Mini-product, bv.  Mini Canada of Mini Adult. 

Lees meer

Happy Dog Mini Baby & Junior

Puppy's en jonge honden met Happy Dog puppyvoer

Happy Dog Mini Baby & Junior is een glutenvrij droogvoer voor puppy's en jonge honden vanaf 4 weken, dat alle belangrijke voedingsstoffen bevat. Bovendien is het speciaal aangepast aan de energiebehoefte van kleine hondenrassen. Voor middelgrote hondenrassen raden we daarom Happy Dog Baby Original aan en voor grote hondenrassen Happy Dog Baby Giant Lam & rijst. Onze puppyvoeding bevat enkel hoogwaardige ingrediënten, zoals lekker gevogelte en zalm. Het is dan ook niet enkel overheerlijk, maar ook uitstekend geschikt voor gevoelige puppy's. Jonge honden hebben veel energie nodig. Vooral de toevoer van proteïnen en mineralen door het puppyvoer is belangrijk. De evenwichtige samenstelling van Mini Baby & Junior voorkomt deficiëntieverschijnselen, maar ook overmaat. Waardevolle Nieuw-Zeelandse mossel ondersteunt een gezonde ontwikkeling van gewrichten, pezen en tussenwervelschijven. Vanaf 9, (maximaal 12) maanden kunt u overschakelen op voeding voor volwassen honden, bv. uit onze Supreme Mini lijn. Wilt u meer weten over het correct voeren van puppy's en jonge honden? In onze puppywereld geven onze experts tips over de juiste puppyvoeding. Daarnaast bieden we ook speciaal voedingsadvies voor uw puppy of jonge hond.

Lees meer