TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog Truthahn Pur - Kalkoen Pur

Vleesvoeding van delicate kalkoen voor genieters
Gevogelte

Gevogelte

Receptuur zonder granen

Receptuur zonder granen

Bijzonder smaakvol

Bijzonder smaakvol

Aanbevolen door dierenartsen bij </br> voedingsintoleranties

Aanbevolen door dierenartsen bij
voedingsintoleranties

Truthahn Pur - Kalkoen Pur

100 % dierlijke proteïne van kalkoen*

Happy Dog Truthahn Pur natvoer voor honden brengt u de natuur naar het voerbakje. De hoogwaardige vleesvoeding van zeer hoge kwaliteit wordt voor 100 % gemaakt van waardevol vlees, organen zoals hart, long en lever en bevat belangrijke vitamines en mineralen. Het vlees en de organen zijn enkel van kalkoen* afkomstig. Het premium natvoer wordt zonder soja of andere plantaardige ingrediënten geproduceerd.

Truthahn Pur is kan worden gebruikt voor volgroeide honden van alle rassen en als voeding voor gevoelige honden met voedingsintoleranties.

De pure vleesvoeding dient uitstekend zowel als totaalvoeding als voor zelf bereide maaltijden en kan ideaal met Happy Dog Flocken Mixer worden gecombineerd. Flocken Mixer staat garant voor een gezonde voeding. Belangrijke voedingsvezels uit groenten ondersteunen de vertering en koolhydraten leveren energie.

Wilt u naast droogvoer wat meer afwisseling op het menu van uw viervoeter? Dat is er eenvoudig: Vervang een deel van het droogvoer door een portie natvoer en laat uw lieveling genieten.

* Sporen van andere proteïnen kunnen aanwezig zijn als gevolg van de bereiding.

Lees meer