TOP
Premium hondenvoer Gemaakt in Duitsland

Happy Dog VET Mobility droogvoer

Medisch droogvoer voor het bewegingsapparaat
Glutenvrije receptuur

Glutenvrije receptuur

Verzadigende voedingsvezels

Verzadigende voedingsvezels

Verzadigend& lekker

Verzadigend& lekker

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

Ondersteuning van het bewegingsapparaat

VET Mobility droogvoer

Diergeneeskundige snack ter ondersteuning van het bewegingsapparaat

Happy Dog VET Mobility is een evenwichtige totaalvoeding voor volgroeide honden. Het werd specifiek ontwikkeld om de gewrichten optimaal te ondersteunen en gezond te houden. De hoogwaardige, glutenvrije receptuur wordt gemaakt met grondstoffen van de beste kwaliteit, is zeer licht verteerbaar en goed verdraagbaar. Een gematigd gehalte aan fijne zalm en gevogelte zorgt dat honden zo veel essentiële eiwit- en vetbouwstenen krijgen als nodig is, zonder dat de stofwisseling van oudere honden belast wordt. Samen met het beste 5.000 mg mosselvlees van de Nieuw-Zeelandse mossel, 5.000 mg glucosamine en 5.000 mg collageenhydrolisaat vormen de ingrediënten samen een uiterst doeltreffende mix voor de gewrichtsbanden en het kraakbeen.

Voor het prestatievermogen van het bewegingsapparaat spelen tal van voedingsstoffen een belangrijke rol. Essentiële vetzuren uit vis bevorderen de beweeglijkheid en belastbaarheid. Glucosamine, dat van nature in het bindweefsel van het kraakbeen en in de gewrichtsvloeistof voorkomt, houdt de gewrichten soepel. Collageen zit onder andere in pezen, gewrichtsbanden en gewrichtskraakbeen en zorgt voor spanning en stabiliteit. Het positieve effect wordt nog versterkt door het hoge gehalte vitamine E, dat door zijn werking als radicaalvanger de belaste cellen helpt beschermen. Happy Dog VET Mobility bevat deze voedingsstoffen in evenwichtige hoeveelheden en kan zo voor meer levenskwaliteit, betere prestaties en meer bewegingsplezier zorgen. Door het hoge gehalte voedingsvezels heeft uw hond een verzadigd gevoel.

Dat maakt Happy Dog VET Mobility ook de ideale voeding voor oudere dieren of honden die om andere reden een eerder beperkende voeding nodig hebben (bv. na castratie of bij neiging tot overgewicht).

totaalvoeding voor volgroeide honden.

Lees meer
Dit kan u ook interesseren
Happy Dog VET Snack Mobility Happy Dog VET Snack Mobility VET Snack Mobility
Zachte glutenvrije snack voor het bewegingsapparaat